Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Jag fryser....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Thu, May 20, 2010 10:03

inne på kontoret.....smiley O tänk vilken tur att kontorsförnstret inte är tvättat sen vi flyttade hit....smileysommaren 2000, då lyser inte solen in så starkt.......smiley

Vad jag är less på detta uppsats-skrivandesmiley! Jag måste skriva meeeer i texten...om vaddå???? Ja, bara meeer - utveckla.....- idétorka.....- vaccum.....smileyjag tror till ock med att skallen har krympt......o gråa hår kommer ut ....smiley ........ kan det vara sågspånet trosmiley?

Nåja, i går började dagen med en trevlig promenad smileymed diskussion o reflektion tillsammans med en av mina blivande arbetskamrater, Marie. Hon pluggar oxå men ligger "tre år efter", började senare altså. Däremot jobbar hon samtidigt så studierna är på distans för barnskötare med arbetslivserfarenhet.

Efter promisen kom hon med in i mitt grishus med smutsiga fönster smileyo vi fortsatte reflektera, hon läste oxå min hittills skrivna uppsats o ifrågasatte lite saker som jag nu ska skriva vidare på , tack Mariesmiley!

Hon erbjöd sig även att städa hos migsmiley, SÅ illa är det! Ska fundera, berättade det för min käre man på kvällen. Han sade ingenting..... Han är nog trött på världens slarvigaste frusmiley! Allt blir mycket bättre när plugget är slut ....... hoppas jag smiley! Vad ska jag skylla på sensmiley?

På eftermiddagen i går när dottern kom hem från skolan gick vi ut i "hästhagen" för att ta några fina bilder i maskroshavet, det är häftigt med ett helt fält som bara är gult, tänk, jag tycker det är fintsmiley....andra tycker så illa om maskrosor.

Mamma berättade att de kallades tidigare för klockblommor då de stänger sig på kvällen för att sova, o öppnar sig när solen kommit upp. Gulligtsmiley! Det är ganska många blommor som gör så har jag lagt märke till....

Dessutom om man skall göra maskrosvin är det bäst att plocka blommorna från maskrosen vid elvatiden om solen skiner, då är de helt utslagna men ändå färska.

Så lärde jag mig något nytt igensmiley!

Det livslånga lärandet.......smileydet är det jag skriver om nu men om matematik, hur många maskrosor får plats i en hästhage?

Lite bus o lek blev det, så de vita på benen blir mer gulfärgat......

Tre gulliga hundar i maskroshavet.....

smiley