Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Inte tid....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Tue, May 25, 2010 09:42

för bloggande, ska bara tala om att jag leversmiley. Solar i ljuset från datorn o hoppas att jag skriver något smartsmiley......Faster ringde o hjälpte mig med några mycket viktiga saker i uppsatsen igår, tack Jejja, det var betydelsefullt för mig smiley!

Ikväll är det instruktörsmöte på klubben men jag åker bara dit till mötet, jag anser inte att jag har tid t hundträningsmiley....I morgon ska moster hjälpa mig att titta på meningsbyggnad o stavning i min skrivning så det gäller att få det mesta gjort NU IDAG, tack SÅ mycket för hjälpen Lena smiley! O på fredag ska jag skicka iväg min uppstats till en opponent smileysom ska kolla den i helgen, jag får en då oxåsmiley.....

I helgen bär det av till Gålösmiley på ett kennelläger där jag ska hjälpa till. Det ska bli jättekul smileymen jag tar med en del plugg för att sitta på min kammare när hundträningen är översmiley.

Snacka om att skolan är på upploppetsmiley. Måndag är det "ventilering" o "opponering" av uppsatsen o då gäller det att försvara varför man skrivit som man gjort . Alla är ju nervösa så där är det likasmileysmiley. Direkt efter skolan bär det av t jobbet på möte angående hösten smiley....nu händer det grejer!

Så är det o så får det bli!

smiley