Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Tillbaka till verkligheten....på riktigt!

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Fri, June 11, 2010 07:29

Oj, det var ett tag sen man jobbade känner jagsmiley. Inte riktigt invand änsmiley. Fötterna värker när man står och går hela dagen, ljudnivån måste vänjas in o sen allt nytt på jobbet sen jag började plugga för tre år sen. Inte alltid så pigg o trevlig på kvällensmiley, tack älskling för att du står ut med migsmileysmiley! Jag har verkligen tänkt på att jag inte ska vara FÖR jävligsmiley!

Det har hänt en hel del i förskolans utveckling som är kul o spännandesmiley!

Runt midsommar får jag reda på hur det gått med sista skrivningensmiley o jag är beredd på att få komplettera som tidigare skrivits.

I söndags lades ett litet spår t Fenja o Inox, gick väl skapligt. I tisdags blev det ett uppletande i korridor med två föremål, gick väl oxå skapligt. Träffade Ivra en sväng som vi oxå körde uppletandet med. Där var det fart vill jag lova, så häftigt att se, som en liten svart raket for hon ut o hämtade grejernasmiley!

O nu, vips så är veckan nästan slut, var ute o åt gott i går med jobbet. Mycket trevligtsmiley! Två blivande pensionärer avtackades, de har jobbat på samma arbetsplats 35 årsmiley.......tänk när jag står därsmiley.......sen var det några pedagoger som skulle sluta o det är alltid tråkigt att mista trevligt o duktigt folk men så är det ju, det är bara att önska lycka tillsmiley!

Lite gott drack vi ju till maten så nu när regnet hörs genom väggar o tak är sängen lite skönare än vanligtsmiley. I dag är det planeringsdag så vi ska jobba utan barn i våra nya arbetslag o det ska bli jättekul men lite läskigt. Det är ju nu som min utbildning ska höras i mina diskussioner.......har jag lärt mig nåtsmiley?

I kväll åker jag t pappa, när jag sovit en stund efter jobbet, vågar inte åka direktsmiley. Dels köerna o dels tröttheten som har en förmåga att visa sig när jag kör genom att ha lätt för att somna vid ratten, hur farligt som helstsmileysmileysmiley!!!!! När jag körde tidningar för ca 7 år sen så på vägen hem vaknade jag till på andra sidan av vägen ett antal gånger, så jäkla läskigtsmiley!

Kanske skriver nåt från pappa........annars kommer jag hem på söndag men det är bara jag o hundarna som åkersmiley.

smiley