Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Härligt med semester!

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Thu, July 29, 2010 23:48

Sitter här hos pappa på kvällskvisten. Brorsan med sin tjej o deras 3-veckorsbabysmiley har varit här. Vi har fikat med rabarberpaj som blev riktigt trevligsmiley......ätit en portion extrasmiley men det gör inget för igår o i morgon ska jag kasta in ved så pappa kan ha det varmt i vintersmiley. 17 kubik var det visstsmiley. i går när jag började så blev jag liiiite trött i ryggen o när det idag har regnat hela jä...la dagen så har det inte blivit något sådant jobb allssmiley.Eller jo, på sätt o vis för brorsan fick fixa elevatorn smileyså vi ( min halvbror o jag) i morgon kan använda den o få mer gjort!

Jag har hunnit vara på två kennelläger vilket har varit både lärorikt o självklart hur kul som helstsmileysmileysmileysmiley! Först med dotterns hunds uppfödare då vi hade husvagn o dotterns kille följde även medsmiley. Det var jättekul att han valde oss före allt annatsmiley......det är väl dottern som drar mest så klart men vi påpekade tydligt att det bara är massa galna smileyhundägare, hundhår, hundsnack o träning osv men det skrämde honom intesmiley. Jag tror han kommer att bli hundägare själv inom en snar framtid.......o DET ser dottern o jag så klart fram emot!!!!!

Vi hade mycket trevligtsmileysmiley på kvällarna med de andra hundägarna, vissa känner vi mer än andra. Det blir lätt att man umgås mer då. Tack för gott sällskap alla ni!

O Patrick, jag tycker det var jättetrevligt att du följde med. Vår familj har nu ökat i antal, välkommensmiley!

Min uppfödares kennelläger var oxå superbrasmiley! Jag e ju inte den enda som kan åka på båda lägrena........så vi fortsatte ju bara träningensmiley. Men nu var det ju mina hundars släkt som var med...en o annan utböling finns ju med men det gör ju inget. Kul att se olika individer, raser o egenheter o likheter.

Vi har tränat spår o lydnad där jag har blivit både peppad o tipsad om ur jag ska fortsätta min träning med mina två individersmiley.Tack allasmiley!

O att få se på min hunds snart vuxna "valpar" är ju fantastiskt! De har mycket gemensamt men ändå är de olika vilket kan betyda att arv OCH miljö har stor betydelse för hur de utvecklas.

Jag skulle gärna ha kennelläger oftare eller bara åka bort en helg o träna hundsmiley.

Men sen har jag ju den underbara familjen som jag inte glömmer bort även om det verkar så ibland. Jag har väldens bästa barnsmiley, som inte är så små längre, skötsamma som fåsmiley, o världens bästa make som är så förstående, snäll o bara vill vårt bästasmiley. Vi ska iväg ï helgen o bara ha det trevligt, vilket jag tror relationer behöver om man ska leva tillsammans utan problem, vi har ju varit tillsammans i 21 år utan bekymmer!

Jag ser verkligen fram emot helgen, älsklingsmiley! Och vi ska gå i fiskeaffärer där jag hoppas du hittar roliga saker till din hobbysmiley!

Nej, om jag ska orka kasta in veden i vedbon i morgon så blir det nattinatti nu.

smiley