Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Analyserna flödar....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Mon, October 04, 2010 21:08

från igårsmiley!

Vad händesmiley?

Ingen kan veta!

Ok, vi tävlade, Inox o jag, i appellspår, på hemmaklubben.

Jag har tränat en del spår, i regn, i högt gräs, på stubbåker, i torrt högt, i frost, bland rådjur, stark vind mm.

Vi kommer till tävlingsplatsen, långt grönt fint gräs, jag har fått pinnarna som är betsade mörkgröna, håller ordentligt i pinnarna för att de ska ta vittring. Det är mycket dagg i grädet. Jag fick startnummer 2, när nr 1 lägger sitt spår så skräms ett rådjur upp o drar i väg över marken där spåren ska ligga. När jag ska lägga ut spåret tar jag ett ordentligt riktmärke så jag vet var jag har gått........flina intesmiley! Jag visste faktiskt!

Men iaf, när spåret är lagt o jag ska släppa på Inox så är han tveksamsmiley. Han brukar dra iväg så jag måste hålla emot o har tom fått skaffa tjockare hanskar för det bränner så jäkligt annars.......o då lunkar han framsmiley men.... ok, sen kommer han igång lite mer o travar litesmiley............viker av åt vänster....men vad tusansmiley, är vinkeln redan HÄR, UTAN PINNEsmiley?

PINNEN DÅ???????? SHIT, nu måste han ta den andra pinnensmiley..................................................................................................................

O där klev JAG PÅ den! Men vad i hela vetesmiley?????? Jag såg inte en tillstymelse till markering, sen vinklar han otroligt snyggt o börjar bete sig som vanligt................

O DÄR hittar han slutapportensmileysmiley!!!!!!!! Duktig hund!!!! Inox var glad, o oj vad glad jag blevsmileysmileysmiley.......................not!

Vilken otrolig besvikelsesmileysmiley! Appellen får man ju inte missa! Jag gjorde ju det med Fenja oxå men det var mer strul då. Inox spårade bra om än tveksam i början men noga I spåret.

Nåja, det är väl det som är tjusningensmiley, man vet aldrig hur det gårsmiley!

Jag åkte hem o städade en sväng, jo ni läste rätt! Jag städadae! Det var länge sedan må ni tro, vi har inte hittat några döa råttor än men det är inte långt ifrån! Matbordet syns igen o vi kunde sitta o äta vid det vilket kändes väldigt trevligt.

Sen åkte jag tillbaka till klubben för lite lydnad o budföring, lika bra att träna när man har chansen.

Budföringen gick mycket över förväntan, det är jag mycket glad försmileysmileysmiley!

När jag lämnade mottagaren för att gå med Inox till startpunkten så vände jag inte upp honom o peppade, det skulle jag ha gjort för när tävlingsledaren kommenderade o jag skickade Inox första gången sprang har i full fart till denne, jag kallar in honom o skickar igen......nähe, då sprang han glad i hågen till domarna istället. Tredje gången ropade jag till mottagaren att han skulle röra på sig o säga något, Då sprang Inox i bra fart o med glädje, han satt tom kvar när han blev klappad/hanteradsmileysmileysmiley!

Resten gick väl så där, lite att slipa på så att sägasmileysmileysmileysmiley......

Lilla gulleponken, nu är det dags att bli vuxensmiley!

Jaha, nu vet ni det!

See You!

smiley