Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Tiden går fort....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Sun, December 05, 2010 20:54

när man har roligt!

Ellersmiley, den går väldigt fort ändå........ Det har varit sjuka anhörigasmiley och jag själv har haft en förkylning som har hängt sig kvar i flera veckor smileyMEN i dag känns det som kraften har kommit tillbakasmiley! Lite hosta o sånt får man väl räkna med ett tag till men att känna sig piggare o någorlunda klar i knoppen var ett lyft! Gubben har firat sin födelsedag smileysmiley så här händer det saker hela tiden!

Det har varit lita andra hundar o hälsat på här oxå så det har varit fullt upp som vanligt. Jobbet tar ju sin tidsmiley, jag var nere där en sväng nu i kväll o fixade lite. På listan över arbetsuppgifter som är ganska lång är det alltid saker som man inte hunnit gjort o det får man nog lära sig att leva med.....

Den vita vintern är så fanstastiskt vacker tycker jag, det är så man blir tårögd! Frosten o snön bara gnistrar o man tar ett helt gäng kort men det blir inte samma sak.

Att stå i tystnaden o andas in den kyliga vinterluften är helt underbart!

Då fattas bara att sticka ut o köra häst o släde med min gamla Mirja, min fjording som jag hade när jag bodde hemma på gårn, vi hade många härliga stunder Mirja o jag.....smiley.

Men att vara med sina vänner hundarna är oxå härligtsmiley!

O julklapparsmiley.... har jag inte börjat tänka på än....jag tänker bara på all god matsmiley man vill ha hemma när julmysetiden kommersmiley......oj vad gammal man har blivit när man tänker såsmiley.....

Nej, jag måste nog bli bättre på att upptadera bloggen, eller vad säger du Putte?

Vi hörs!

smiley