Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Oj då.....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Mon, December 13, 2010 20:33

.....redan Luciasmiley?????

Hur gick det tillsmiley?

Hej Putte förestensmiley!

Vilken skillnad det är med tid nu när man inte sitter vid datorn hela dagarnasmiley! Det är ju mycket jobb trots att jag "bara" jobbar 95%, altså 38 timmar i veckan. Det bara blev så när jag diskuterade tiderna med chefen. Egentligen skulle det vara skönt att jobba 75% i stället men man blir ju lite girig. Snabbt rättas munnen efter matsäckensmiley.....tyvärr, men vi har en del att ta ifatt ekonomiskt.

Jag hjälper dottern så hon skall slippa flytta hem igensmiley..... Sonen har nog fått lite mer än vanligt, han får inte så mycket per månad, 600 kr av barnbidraget o då är det tänkt att han skall köpa kläder själv, så hjälper vi till när det blir skoinköp eller något annat stort. Han är ju ganska gammal o jag tror att en del av hans kompisar får betydligt mer men jag vill inte ha bortskämda barn som tror att de rinner in nya pengar så fort de tar slut.

Jag kommer aldrig att glömma när sonen, då i 12-års-åldern skulle handla ketchup o kommer hem med en sort jag inte hade tänkt. Då berättar han att den han hade köpt hade billigare kiloprissmiley!!!!!!Hur många 12-åriga killar tänker på det sättetsmiley???? Det kallar jag prismedveten!

Dottern försöker samla på sig pengar inför julreorna så kläder kan inhandlas. Om man inte har så mycket pengar att röra sig med lär man sig att tänka ekonomiskt.

Däremot är det lite för glest mellan mina fingrar emellanåt vilket irriterar mig enormtsmiley!

Nåja, Julen står för dörren o vi har inte ens börjat med klapparnasmiley, inget julpynt, inga julgardiner uppe. Sonen tycker allt sånt bara e jobbigt för han brukar bli involverad när det skall plockas ned.....

Kohjärta har jag inte heller beställtsmiley....ja, ni läste rätt.! Prova, det är jättegottsmiley! Jag brukar göra det som en tjälknul o det är så otroligt fint kött! Bara muskler som pumpat blod........

I söndags var jag på instruktörsutbildning, det är verkligen roligt, just att försvinna in i sitt gedigna intresse för ett antal timmarsmiley. Jag har bestämt moment i mitt projekt som är en del av examinationen. Jag skall lära Inox högreklass kryp, o han kan inte något....så det är nog dags att sätta igångsmiley. Första delmålet är att kunna tekniken till mitten av januari.

I morse var det Lucia på jobbet, de är så söta alla barnen på förskolan när de sjunger ute i kalla, tidiga morgontimmasmiley. Föräldrarna fotar så mycket de orkar o ett o annat blött öga torkas, inte minst mitt egetsmiley.....

Tisdagkväll är det medlemsmöte på hundklubben med styrelsemöte innan. I helgen blir det först julmarknad sen årets hundmässa! Ojojoj vad det är roligtsmiley, jag skall försöka åka dit när de öppnar vid 07 smileyså jag hinner vara där heeeela dagen!!!

Det blir ingen bild i dag....

smiley