Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Vart tar tiden vägen??

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Sun, June 27, 2010 22:57

Oj vad tiden går fort när jag nu har börjat jobbasmiley!

Jag har ju inte fått något permanent schema nu innan sommaren så jag har olika tider för varje dagsmiley o dessutom behövs det oftast läggas på tid, jag jobbar ju nästan heltid dvs 95 % el 38 timmar i veckansmiley.

Kroppen o knoppen håller på att sakta vänja sig vid jobbet så det blir bättre med trötthet o onda fötter smiley men ett par riktiga inneskor ser jag fram emot. Nu har jag ett par "sandaler" som mest ser ut som ett par ankföttersmiley. Plattfotheten blir ju liksom inte bättre av det......smiley

Midsommar har kommit o gått......vi var på svärföräldrarnas och gubbens brorsas landställe utanför Hallstavik, det är jättemysigt o trevligtsmiley med alltför god matsmiley. Tyvärr hade vi inte husvagnen då jag förträngt att besiktiga densmiley ..... o när jag kom på det ville alla i hela sverige besiktiga alla fordon inför sommaren så klartsmiley!

Nåja, jag har en tid den 6 juli o det ska väl inte vara så stora problem, det är ju bara lampor o stomme som ska vara oksmiley. Gasolen ska ju ändå provas varje år men vagnen besitigas vartannat. Förra året fungerade gasolen o läckagevarnaren visade inget fel men vi har pratat om att byta slangar för säkerhetens skull, det kan ju annars hända allvarliga sakersmiley

V 28 bär det av t Tiveden på första kennellägretsmiley, som alltid är det ett av årets höjdpunktersmileysmiley! Nu är det ju ännu fler som jag känner, dels från min klubb (Therese o Kaka) o dels genom tidigare hundar (Lennart o Frisco, Anna o Hoxx). Sen är det ju alla fantastiska människor sen förut i den kennelnsmileysmiley!

Men först är det några veckor till att knegasmiley, men det är kul o barnen är så härligasmiley! De bjuder oss pedagoger på många skratt, konkreta kommentarer, nya upptäckter o härlig samvarotidsmiley! Ibland kan ljudnivån vara besvärlig o man känner sig otillräcklig när någon är ledsen, en behöver hjälp på toa, en tredje e törstig o en fjärde ska gå hem o föräldrarna vill fråga om hur dagen har varitsmileysmiley.......men det är ett så härligt jobb i det stora helasmiley! Finns det något jobb som bara är lustfyllt hela tiden, tror nog inte detsmiley!

Ja, vissta ja! Hundarna.....jo, men de mår bra!

smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Mon, July 19, 2010 12:44

Dags för en ny blogg? Lite info om blåvingelägret kanske?

Posted by Tina co Wed, July 14, 2010 00:08

Men ser man på,,,uppdatering,,,ojdå,,ganska gammal,,hihihi,,,Nu ses vi i alla fall snart längtraaaar!

Kram från Tina & co