Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Tänk om.....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Mon, September 06, 2010 20:02

... dygnet hade tolv timmar tillsmiley!

Man hinner inte mycket på en dag känns det somsmiley!

O denna förkylning.....smiley!!!! Det är väl fasen att den inte ger sig, kroppen känns säkert tio kg tyngre än den bordesmiley....även om den skulle kunna vara tjugo kg mindresmiley.......men men, mat är gott o så även allt annat onyttigtsmiley!

Jag har nog druckit för lite whiskeysmiley, det är därför snoret fortfarande rinner .....o mormors hosta sen.....bläääää för densmiley! Inte är det för att jag jobbar med de underbara 9 småbarnen som är så härliga o vill sitta knät större delen av dagensmiley.... Det är jag som inte blivit van vid bacillerna änsmiley!

Jag tror att jag har världens bästa jobbsmiley! Dessa barn, som man lär känna helt o hållet, hör de första orden osv. DET är en häftig känsla må ni trosmiley!

En helt annan sak......våra små söta katter, Barney o Sally, de är jätteduktiga jägare av det mesta, fåglar, möss så klart, ekorrar o harpaltar osvsmiley. Vi (Gubben o jag) börjar bli liiiite trötta smileypå dessa halva livlösa kroppar som ligger lite varstans i husetsmiley, ibland med inälvorna utanför kroppshalvan i en rand, ibland är det bara en hög med inälvor man råkar trampa på, så nu jäklar! Nu ska katterna få nya fina halsband med plinga på så det är färdigjagatsmiley! Priset tar ju ut sig då avmaskningsmedel för alla äckliga djur de äter behövs ju inte om de inte kan fånga några vilda lopphemsmiley.....trodde jag ja! Sally kom med en mus i munnen dagen efter halsbandet sattes påsmileysmileysmiley!!!!!!

Jävla katt! O jag som tycker de är mysiga egentligen men ibland .......say no moresmiley....

Annars? Jo, dottern har "fått" körkort, GRATTIS GUMMAN!!!!smileysmileysmiley, o flyttat.....äntligensmiley! Detta har hon längtat efter länge o jag har tyckt det är mer än ok.... Hon trivs att bo själv, hunden har flyttat med o det verkar fungera bra.

Sonen trivs nog med att vara enda ungen i huset, nu kan han ha hela källaren själv.

Jag har hämtat min farmors gamla sovrumsmöbel som jag tänkt på sen jag flyttade till stockholm. Det var sekretären som var mest betydande men nu när jag har det hemma vill jag helst ha kvar alltihop. Farmor dog -86 o jag hade möblerna kvar i det rum jag hade när jag bodde hemma efter lantan, sen när gården såldes så kördes möblerna till en bekants hus, det fick inte plats dit pappa flyttade o gubben o jag har inte heller fått plats med dem förrän nu när ett rum blev ledigt.

Bara resan dit, till smålandsgränsen med min käre make som sällskap var en trevlig stundsmileysmiley. Att sitta o snacka om allt o ingenting, inte behöva bry sig om gnälliga småbarn i bilen eller behöva stanna för att någon annan vill.....bara bestämma själva om vårt liv i just den stunden......Vi har ju fått ett nytt liv nu när barnen är stora, det är ju oxå en period i livetsmileysmiley.

I söndags var Gubben o jag o fiskade i Örsjön, helt vindstilla kl 8 på morgonen. Solen sken o det var aldeles tyst, fantastiskt! Vi beställde lunch som bestod av hembakad bagette med ägg o räkor, dricka, kaffe o hembakad kaka. Otroligt gott! O SÅ mysigtsmiley!

Fisk? Ja, jag fick en mussla som hade slagit igen precis när kroken åkte förbi. Det var roligtsmiley, man jag var nog mer impad av fångsten än gubbensmiley......jag behöll dock inte fångsten, den fick åka i igen.

Hundarna? Ja, de lever fortfarande!

Inox o jag tränar så smått, spår o lydnad ....med griiisen så klart!

Fenja har lite tråkigt. Vi har blivit bortlottade på tävlingarna om vi inte blivit reserver, altså 14:e o 16:e reserv o liknandesmiley. Det känns väl sådärsmiley, Fenja har varit jättepigg i fin i formen så det hade varit perfekt med en tävling men hon ska ju löpa så småningom så varje anmälan har varit en chansningsmiley. Men lite vattenlek är aldrig fel.....

På Lördag är det Hundägarens dag på klubben vilket ska bli kul att medverka ismiley. Det är en arbetsgrupp som tagit ansvar för den där JAG INTE VARIT MEDsmileysmileysmiley!!!!!! DET NIsmiley!!!!! Så förvånande men det ska bli spännande för jag vet ingenting om densmiley!

smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.