Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Härligt väder.....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Sun, January 23, 2011 14:09

men tröttheten bestårsmiley, jag undrar om jag plötsligt blivit 75 år för det känns såsmiley. Det är soligt o kallt o jag orkar knappt gå upp för trappen innan flåset är igång! Skit oxåsmileysmileysmiley!

Igår var jag på klubben o tränade vilket var jättekulsmiley o lite krafter fanns det till det, vallade upp en liten ruta för uppletande.....det var ingen annan som ville göra detsmiley. Inox, Kaka o Fenja fick en liten påminnelse om hur det kan gå till, det var ju så längesen för mina hundar men de gjorde inget, de hade inte glömt bort det heltsmiley! Lydnaden gick ganska bra på isen.....det är ingen förare som går normalt i detta väglag men det finns små öar att gå på där gräset syns igenom o man kan få fotfästesmiley. Inox går jättebra på fria följet smileyom jag vet vad jag ska göra o inte blir osäker......

Men idag har jag iaf släpat mig ut i mjukisbyxor o gjort lite roligt med hundarnasmiley.....Vi har finbesök oxå! Jetta hälsar på över dagensmiley. Hon är så glad men saknar ändå matte så klart. Hon hälsar hjärtligt på oss med små ögon o en sko i munnen. Gullesnufsansmiley!

Ute är det full fart o lite till!

Jetta fick lite springsjuka o hon såg verkligen galen ut men njuöt i fulla drag!

Sen blev det lite uppletande vilket gick strålande, Fenja var ju som vanligt ingen raket men jag vet att hon är noggrann......

Inox var liktigt duktig, flera grejer o kom snabbt in, duktig kille!

O Jetta....hon är en raket! Jobbade snabbt o effektivt! Kul att se!

Ojoj, nu blev det två uppdateringer sen i fredags! Chockartat!

En bild på det tre få avsluta detta, imorgon är det uppställning 06.15.....för att träffa alla härliga personligheter på jobbet, värdens bästa jobb!

smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tina & co Tue, January 25, 2011 18:20

Heeej!! Kul att du uppdaterar lite,,till skillnad från en annan;-P Blir väl snart annat o liite mer hos mig i alla fall:-)

Flåset är nog på samma nivå som här,,Vi saknar skogsspåren;-)

Kul med bilderna i bloggen o jättekul att få se snuppan Jetta här oxå:-)

KRAAAM o hälsa!

Tina