Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

O vintern håller i sig....

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Mon, January 31, 2011 20:19

men det har sina fördelar.... ingen sand i sängensmiley......hoppas våren kommer på en veckasmiley, det ska liksom inte hinna bli kladdigt alls ute.

Det är ganska fantastiskt nu när man kan gå över gärdena på skarensmiley o hundarna kan springa som de vill! O äta harskit i snön....smiley

I söndags var det instruktörsutbildning igen, det är kul o man får aha-upplevelser på löpande bandsmiley! Läraren är mycket kompetent o bra att lyssna på. Det är ett bra gäng med olika erfarenheter vilket gör att det sällan är tyst i lokalen......kanske lite för sällan iblandsmiley.....

Vi skulle prova att klicka in att hunden skulle gå till konansmiley på eftermiddagslektionen men det tog inte lång stund förrän Inox gjorde detsmileysmiley! Så det kanske finns hopp om att jag kan lära mig det träningssättetsmiley!

Men det är så kul o träningsglädjen börjar återhämta sigsmiley, det är så otroligt skönt att komma hem från jobbet när det är ljustsmiley! Men känner att livslusten vaknar till igen efter sin dvala.

På måndagar öppnar jag på jobbet vilket gör att jag går upp senast 05.15 smileyo sen sitter vi oftast i möte på eftermiddagen så hjärnan är inte alltid på topp dåsmiley men jag måste ändå säga att det är så kulsmiley! Det är inte alla jobb där man kan påverka o vara med liksom. Jag tycker det bara blir roligare o roligaresmiley! O alla barnen som är så mysiga o duktiga på det mesta trots att de bara är 1,5-2 år! Tänk att få vara med i deras utveckling o upptäcka saker tillsammans med dem! Det är verkligen häftigtsmiley!

Nu är det tydligen slut för ikväll.......ögonen går i kors....

smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Wed, April 13, 2011 10:49

Hallå, vintern é slut nu! Dags för ett inlägg om våren kanske?