Inox Fenja och jag

Inox Fenja och jag

Mycket skäll.......

Det handlar om hundarPosted by Åsa Öberg Sat, November 05, 2011 17:21

blir det när man inte uppdaterar på länge......smiley

Denna blogg har strulat så mycket på sistonesmiley, men min käre man är expert med sina magiska kraftersmiley, tänk att man måste ropa på honom så fort det inte blir som man vill!

Ojojoj vad mycket som har hänt sen sistsmiley!!!

Fenja är numer brukschampion, hon drog till ordentligt men superkrafter, o det var ju sista tävlingen för säsongensmiley!

603p!!!!! Vi har aldrig kommit över 550p tidigare, o den klubb vi kammade hem det var Stockholm södra, där vi hade vår första godkända spårtävling så det kändes jättekul! Att vi lyckades till slutsmileysmiley!

Men det är mycket tack vare Carina smiley(uppfödaren) oxå som ställt upp i vått o torrt o peppat o pushatsmiley. Däremot är jag lite sur för resultatet har inte kommit in på hunddata än, vet inte vad det beror påsmiley.......

Sen har familjen utökats med en svart filur med namn Jackpot. En aussiehane från Bluewingfire. Han är en piggelin som har funnit sig väl tillrätta. Fenja o han leker mycket bra o ofta, hon är lika pigg som en unghund nu.

Får se om uppdateringen fungerar nu som den ska, vore ju roligt!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sussie Tue, November 22, 2011 16:19

Hej!

Kul att hitta till din hemsida och läsa om andra BW hundar och dess ägare.

Stort grattis till Brukschampionatet!!

Hälsningar

Sussie o BW Peace

Posted by Lennart å Boys Sat, November 05, 2011 23:04

Ja vi är ju inte direkt snabba på våran blogg heller, jag skulle kanske ta det på mitt ansvar eftersom jag tillhör fraktionen utan ansiktsmask :-)......

Ett dundrande grattis till ditt å systers championat, tokbra jobbat ett resultat i samma stil så har ni chans till ett deltagande på SM - hmmmm inte illa.

Får se hur Frisco mår till våren om det blir något mer Bruks, sen har jag ju Marrodören att jaga vidare med :-) oxå plus mycket arbete på nya klubben vår...

Detta "miljon" projekt har man för närvarande lagt all kraft på nu, så klent med hund träning vilket märks på marrodören "jobbigare" än vanligt haha - men söt ändå

Ha det gott där nere så hörs vi mvh Roosarna